In vederea corectei informari a opiniei publice, in legatura cu articolul “Angajatii unei terase din Complexul Orhideea, surprinsi cand arunca galeti cu ulei folosit direct in Dambovita” aparut pe Hot News in data de 9 aprilie, Centrul Comercial Orhideea precizeaza:

📝 In ciuda infirmarii de catre proprietarul terasei a informatiei potrivit careia persoana din imagini este angajatul localului respectiv, pana la aflarea unui verdict oficial din partea organelor abilitate, conducerea centrului a dispus urmatoarele masuri:

 intrucat toti operatorii de restaurant din cadrul centrului sunt racordati la canalizare si sunt obligati sa aiba contracte valabile de preluare a uleiurilor si a apei uzate, am verificat in cursul zilei de 10 aprilie legitimitatea acestor acte in cazul suspectilor si nu am gasit nimic in neregula.

 pana la o eventuala confirmare din partea autoritatilor, luam in calcul varianta prezentata in material si am notificat locatarul in cauza (proprietarul terasei) ca, la urmatoarea abatere de la normele de mediu, contractul ii va fi reziliat.

 de asemenea, am facut o sesizare si catre Politie pentru identificarea persoanei din imaginile filmate de reporterul Hot News, pe baza inregistrarilor de pe camerele de supraveghere, intrucat proprietarul terasei ne-a informat ca persoana din imagini nu este angajata in cadrul localului sau.

In momentul in care vom avea mai multe informatii din partea autoritatilor, vom reveni cu o reactie. In clipa de fata, am solicitat chiriasilor centrului sa dispuna organelor abilitate toate documentele necesare, in vederea controalelor din cursul zilei de 10 aprilie si pentru cele care vor urma.

Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si va asiguram ca activitatea Centrului Comercial Orhideea se desfasoara conform normelor in vigoare.

Departament Comunicare, Centrul Comercial Orhideea