Cine este Flanco? Cel mai dinamic retailer electro-IT din România, prezent cu mai mult de 155 de magazine și deținător al unuia dintre cele mai importante magazine online din țară.

De la bun început, am vrut să aducem cât mai aproape de familiile din România cele mai noi și mai moderne tehnologii. Indiferent de vremurile pe care le-am traversat, am știut că misiunea noastră a rămas fundamental neschimbată: să le facem viața mai ușoară și mai frumoasă oamenilor și să îi călăuzim cu succes prin avalanșa de branduri, oferte și tehnologii, să aleagă exact ceea ce li se potrivește. Și mergem înainte neabătuți pe acest drum.

Iar ca o companie 100% românească, bornele care ne ghidează sunt valorile în care excelează românii: creativitate, adaptabilitate, spirit competitiv și obișnuința de a face multe cu puțin.

Pentru că da, Flanco este brand românesc din 1994! Și pentru că la Flanco îți permiți ce e mai bun. Pentru tine și pentru cei dragi, pentru ca momentele împreună să rămână mereu memorabile, indiferent de vremuri.