Clasic, original si mereu in tendinte, la un bun raport calitate-pret, brandul SALAMANDER se potriveste oricarui tip de personalitate. In magazinele multibrand Salamander te astepta o gama variata de modele de incaltaminte si posete pentru femei si incaltaminte pentru barbati, care poarta semnaturile inconfundabile ale brandurilor Salamander, Flavia Passini, Otter, Ara si multe altele.

Magazinele SALAMANDER ofera consumatorilor, pe langa o gama diversificata de incaltaminte si posete la cel mai bun raport calitate-pret si o serie de servicii exceptionale, ce aduc un aport major in decizia de cumparare.

Marca SALAMANDER, inregistrata pentru prima data in 1904, se bucura de un nivel ridicat de popularitate si recunoastere – in primul rand in Germania, dar si in multe alte piete din Europa Centrala si de Est. SALAMANDER detine peste 50 de magazine in Germania si in jur de 150 in tari precum Franta, Austria, Polonia, Ungaria, Cehia si Rusia.

In Romania, SALAMANDER este prezent cu 14 magazine (AFI Cotroceni, Baneasa Shopping City – aripa Feeria, Sun Plaza, Auchan Militari, Carrefour Orhideea), localizate stradal sau in marile centre comerciale din Bucuresti, Constanta, Craiova, Focsani, Pitesti si Iasi.