Okaidi, creatorul de moda al copiilor de la 0 la 14 ani aduce in fiecare sezon, in cele peste 1100 de magazine din intreaga lume, colectii moderne si confortabile menite sa raspunda si celor mai exigente gusturi in materie de moda.

Avand ca principal tel dezvoltarea si bunastarea copiilor din intreaga lume, Okaidi a creat 2 branduri diferentiate pe varste, care sa vina in intampinarea nevoilor fiecarei etape din viata unui copil:

Okaidi, un brand pentru copiii de la 2 la 14 ani, vine cu colectii pline de culoare, care mixeaza diferitele tendinte ale modei. Preturile abordabile, hainutele confortabile si atractive fac din marca Okaidi una dintre cele mai apreciate de catre parinti si copii.

Okaidi, este marca dedicata micutilor de la 0 la 2 anisori si isi propune sa raspunde nevoilor copilariei la inceputurile ei. In spatiile Obaibi din magazinele noastre veti descoperi un univers al blandetii, care degaja caldura si protectie pentru bebelusi. Culorile calde, materialele 100% naturale si croielile practice vor permite micutilor sa descopere lumea in ritmul lor. Body-urile din bumbac, salopetele si pantalonasii usor de imbracat, rochitele delicate si jucariile placute la atingere vor fi alegerea ideala daca doriti sa creati garderoba copilului dumneavoastra sau sa oferiti un cadou inspirat si practic.

Va asteptam sa descoperiti tenditele modei pentru copii, din fiecare sezon, in magazinul Okaidi!