Brandul Profihairshop, renumit in tari precum Germania si Austria, s-a lansat in Romania in anul 2009 din dorinta de a oferi frumusete, elegantă si stil – exceptional reprezentate de produsele profesionale pentru îngrijirea parului.

Compania cu sediul in Sibiu acopera mai multe zone ale tarii, avand magazine in zece judete: Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Brasov, Cluj, Sibiu, Dolj, Iasi, Braila si Maramures. Magazinele sunt localizate in cele mai importante  mall-uri si centre comerciale.

Profihairshop se adreseaza atat saloanelor de infrumusetare cat si utilizatorilor de produse profesionale, comercializand o gama diversificata de produse: vopsele de par, sampoane, masti, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru par, produse pentru manichiura, oja, creme ingrijire, produse electrice profesionale pentru coafat.

“Fii propriul tau stilist!“ este provocarea lansata de Profihairshop de a folosi produse profesionale la domiciliu, sub indrumarea consultantilor specializati din magazine si din mediul online

Branduri comercializate:

L´Oreal Professional, Wella Professional, L´Oreal Kerastase, Londa Professional, Moroccanoil, Wella, System Professional, Lakme, Joico, American Crew, All4Hair, B.app, Cameo, Oro Therapy, Oro del Marocco,  Jim Jams, Joc, Superplex, EXL, Tigi,  Opi, Orly,Vinylux, Refectocil, Directions, Mex, Alveola, Babyliss, Parsa.

Toate produsele comercializate sunt 100% originale, verificate. Increderea si satisfactia clientilor sunt principalul nostru obiectiv.  Garantam pentru  autenticitatea si calitatea produselor si serviciilor oferite.

Prin serviciile noastre personalizate, dorim sa va oferim o experienta de shopping unica, accesibila, pentru ca vrem sa va bucurati din plin de produsele brandurilor preferate in fiecare zi.