In contextul aplicarii masurilor necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus, Centrul Comercial Orhideea monitorizeaza permanent situația la nivelul centrului comercial și aplica in aceasta perioada o serie ampla de masuri de preventie.

🗒 Date fiind starea de alerta si masurile luate la nivel national, conducerea Orhideea, in urma discutiilor purtate cu autoritatile in domeniu, a dispus urmatoarele masuri:
 cresterea frecventei zilnice de utilizare a dezinfectantilor in spatiile din interiorul mall-ului
 dezinfectarea constanta a spatiilor puternic circulate (toalete, zone de relaxare, restaurante si cafenele)
 instalarea mesajelor de informare pentru a creste gradul de constientizare in randul clientilor
 instalarea dispozitivelor cu dezinfectant pentru maini la intrarile in centrul comercial
 anularea, pana la 31 martie, a tuturor campaniilor / actiunilor / evenimentelor care ar fi putut aduna un numar mare de persoane intr-un spatiu restrans

 In aceste conditii mentionate mai sus si cel putin pana la urmatoarele directive date de autoritati, centrul comercial va functiona in program normal.

💚 Orhideea incurajeaza obiceiurile sanatoase ce limiteaza raspandirea virusilor si recomanda respectarea indicatiilor transmise de Ministerul Sanatatii.

📢 Pentru o informare corecta cu privire la masurile preventive ce se impun, recomandam clientilor noștri sa urmareasca surse credibile si autorizate, precum informarile oficiale ale Ministerului Sanatații.