Numai cine joaca poate câstiga. Este un lucru logic, iar oricine îl cunoaste se va bucura din plin de experienta MaxBet.

MaxBet a intrat pe piata din România în 2002, având parte rapid de succes si bucurându-se de aprecierea publicului.

Netinand cont de nicio concureanta si avand un singur scop, acela de a deveni lider pe piata jocurilor electronice din Romania, MaxBet a ajuns sa detina in prezent 64 de locatii, iar numarul lor este in continua crestere. 47 dintre acestea au impanzit tot Bucurestiul, fiind principalele puncte de atractie in cele mai importante intersectii si bulevarde. Restul locatiilor, 17 la numar, sunt raspandite in celelalte orase ale tarii: Suceava,  Bacau, Buzau, Galati, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Rm. Valcea, Craiova, Brasov si Tg. Mures.

Astfel, în orice colt al tarii, te poti bucura de momente unice, distractive, alaturi, bineînteles, de câstigurile de care poti avea parte.

In toata tara MaxBet are in dotare peste 5500 de posturi de pariere. Fie ca preferi slot-urile sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultima generatie, foarte sigur, astfel incat clientul sa aibe sanse maxime de castig. De asemenea aparatele contin o multitudine de jocuri din care orice pasionat de castiguri poate alege cu incredere.

Pe langa castigurile care te asteapta in fiecare sala de jocuri, poti veni oricand la MaxBet, pur si simplu pentru a te relaxa. MaxBet inseamna incaperi confortabile, amenajate cu bun gust si calitate pentru ca clientul sa se simta cat mai bine.

MaxBet a crescut in Romania punand in orice moment, clientii pe primul loc.

Incepand cu luna septembrie 2007, MaxBet este primul grup din Romania care a adus pe piata sistemul „Nationwide Jackpot”. Acesta cuprinde toate slot-urile, fara delimitari geografice, oferind fiecarui client sansa de a castiga lunar premii foarte consistente.

In oricare locatie vei merge te vei bucura , de asemenea, si de toata atentia angajatilor, care in prezent au ajuns la numarul de 1,600. Ei sunt calificati si instruiti periodic in scopul completarii serviciilor de calitate oferite de MaxBet.