Lider de piata in industria jocurilor de noroc tip slot machine, conform tuturor clasamentelor de specialitate la nivel national, Max Bet ofera clientilor sai cea mai inalta clasa de servicii de gaming si entertainment in cele mai spectaculoase locatii din Romania.

In cele peste 120 locatii raspandite in 16 orase principale din Romania, Max Bet opereaza mai mult de 5.500 de echipamente de joc furnizate de catre cei mai mari producatori din industria de  profil la nivel global. Portofoliul de echipamente de joc este actualizat anual in vederea oferirii celor mai bune experiente de joc, adaptate fiecarui profil de client.

Personalul certificat al Salilor de Joc Max Bet asigura suportul necesar 24 de ore din 24, oferind clientilor informatii cat mai clare si complete asupra tuturor serviciilor si optiunilor de joc oferite, asupra campaniilor de marketing constante precum si a tuturor beneficiilor oferite in cadrul programelor de loialitate.

In toate locatiile Max Bet veti regasi un mediu confortabil si intim, personal disponibil in permanenta pentru intampinarea nevoilor si asteptarilor tuturor clientilor.